Diensten

Buro Teckel helpt opdrachtgevers bij het ontdekken en vormgeven van hun passie, hun merk en de beste strategie. Behoefte aan inzichten & reflectie? Strategie & structuur? Merk- & marketing-vraagstukken? Een webshop? Kom maar op !

Strategie: routeplanner naar . . .

Strategie

Strategie geeft houvast voor handelen. Wat willen bereiken, hoe gaan we ons verder ontwikkelen, welke prioriteiten stellen we, op welke terreinen willen we scoren met innovaties? Wie zijn we in het grote geheel? 

Merkontwikkeling

Merkontwikkeling

Onderscheidend zijn op kwaliteit, op functionaliteit en met een verrassend service-level? Leuk! Weet iedereen het in de organisatie? En handelen we er naar? Voor mij is de essentie van marketing: op een unieke manier relevant zijn voor je klanten, en daar je bestaansrecht als onderneming aan ontlenen. 

 

Buro Teckel maakt je merk waardig. Merk-waardig!

Concepten

Concepten

Een goed idee of een plan, maar heb je creatieve input nodig? Of wil je een probleem tackelen? Buro Teckel gaat je verder helpen. Graag gedaan!

 

 


Organiseren

Organiseren

Luisteren. Horen wat niet gezegd is.

Kijken. Zien wat zich gaat aandienen.

En ruimte bieden voor meer dan gevraagd wordt. 

Maar ook het voortouw nemen en knopen doorhakken.

Coaching

Coaching

‘’Start with the WHY’’. Wat is jouw WHY? En hoe geef je daar vorm aan?

 

Buro Teckel heeft een gezonde nieuwsgierigheid naar jouw plannen en reflecteert graag op jouw inzichten.

 

 

 

 

Web

Web

Bedenken en dan ook doen. Buro Teckel bouwt websites. Goed functionerende websites en webshops, en het mag er ook best mooi uitzien. Want het is ook de eerste digitale indruk.