Diensten

Buro Teckel helpt opdrachtgevers bij het ontdekken en vormgeven van hun passie, hun merk en de beste strategie. Behoefte aan inzichten & reflectie? Strategie & structuur? Merk- & marketing-vraagstukken? Een webshop? Kom maar op !

Strategie

Strategie geeft houvast voor handelen. Wat willen bereiken, hoe gaan we ons verder ontwikkelen, welke prioriteiten stellen we, op welke terreinen willen we scoren met innovaties? Wie zijn we in het grote geheel? 

 

 

In samenwerking met Real Concepts ontwikkelde Buro Teckel het strategisch programma Real Concepts voor de Bouw.

Merkontwikkeling

Onderscheidend zijn op kwaliteit, op functionaliteit en met een verrassend service-level? Leuk! Weet iedereen het in de organisatie? En handelen we er naar? Voor mij is de essentie van marketing: op een unieke manier relevant zijn voor je klanten, en daar je bestaansrecht als onderneming aan ontlenen. 

 

Buro Teckel maakt je merk waardig. Merk-waardig!

Concepten

Een goed idee of een plan, maar heb je creatieve input nodig? Of wil je een probleem tackelen? Buro Teckel gaat je verder helpen. Graag gedaan!

 

 


Organiseren

Luisteren. Horen wat niet gezegd is.

Kijken. Zien wat zich gaat aandienen.

En ruimte bieden voor meer dan gevraagd wordt. 

Maar ook het voortouw nemen en knopen doorhakken.

Coaching

‘’Start with the WHY’’. Wat is jouw WHY? En hoe geef je daar vorm aan?

 

Buro Teckel heeft een gezonde nieuwsgierigheid naar jouw plannen en reflecteert graag op jouw inzichten.

 

 

 

 

Web

Bedenken en dan ook doen. Buro Teckel bouwt websites. Goed functionerende websites en webshops, en het mag er ook best mooi uitzien. Want het is ook de eerste digitale indruk.

 

 

 

 


Snel naar . . . .


buro teckel | strategie & merkvorming

 

Kruisbergseweg 151  7009BN Doetinchem | www.buroteckel.nl

 

email: info@buroteckel.nl | tel: 06 – 55868585

 

 

© Buro Teckel 2018 |  Copyright? Daar doen wij niet aan! Alles uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Buro Teckel. Ga je gang. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Bronvermelding wordt wel gewaardeerd